28 februari, 2006

La Manga 1

Ber om ursäkt för att bloggen inte uppdaterats de senaste dagarna. Har befunnit mig på möte i Göteborg….

Men jag kör väl loss med lite La Manga skvaller. Första natten tillbringades ju inte på träningslägerhotellet, detta på grund av vi inte visste vilka dagar som var möjliga att åka om vi gick vidare i Royal League. Så natten mellan måndag och tisdag var laget på ett vanligt turisthotell någon mil från träningsanläggningen.

På hotellet bodde förutom den röda skaran från Kalmar ett stort pensionärssällskap från England. Vid kvällsbuffén frågade en orolig gråhårig dam Lasse Johannsson vad han med kompisar gjorde där och framförallt hur länge hon skulle behöva trängas med alla dessa unga män? Lasse lugnade damen och berättade att vistelsen bara skulle bli ett dygn. Min källa på plats sa att man kunde se lättnaden på damens kinder komma fram.

Men en bra historia slutar inte där, för natten mellan måndag och tisdag höll de engelska pensionärerna ett hejdundrande kalas på klassikt brittiskt vis… Det lär vara en lättnad att komma till träningscampen för killarna, det går liksom alltid fel när engelsmän är på plats för Kalmar FF!