09 september, 2006

Till Emmaboda och fundera lite kring Oskarshamn

Idag ska man till Emmaboda och debattera med centerns Christer Jonsson. Mellan 12.00-12.30 ska vi mangla på varandra på centrumtorget. Ska bli kul. Christer är en god debattör och centern har blivit ett tydligt högerparti. Det är faktiskt roligare att diskutera med centern än moderaterna. Moderaterna tar bara tillbaks det som de senast sa. Tydligaste exemplet på detta är Malin Pettersson, moderat landstingsråd, som på radio Kalmars valsida tydligt säger att hon kan tänka sig att privatisera Oskarshamns sjukhus, men nu hävdar att sossarna lagt det i hennes mun. Den tabben kostade Aliansen en ny affischeringskampanj i Oskarshamn.

Förra valrörelsen sa det dåvarande landstingsrådet för moderaterna, Peter Johansson, att Västervikssjukhus inte var till salu. Efter valet när borgerligheten försökte privatisera sjukhuset sa han: "vi har medvetet mörkat detta".

Politik är en konstart för sig.

Jag undrar var det senaste Oskarshamns utspelet från moderaterna faktiskt betyder?

Men det får man väl veta först efter valet.

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

All lögn är nödlögn.

09 september, 2006 09:41  
Blogger tomasrj said...

Eller förhoppningsvis får vi inte veta det, eftersom det ska bli socialistisk valseger!

09 september, 2006 18:58  
Blogger Nicke Grozdanovski said...

Tack Johnny för att du kom till oss i Emmaboda. Du gjorde som vanligt bra i från dig i debatten :-) Men i kväll blir torsk för ditt kära Kalmar FF men hoppas ändå att ni kommer tillbaka efter förlusten på Söderstadion ;-)

10 september, 2006 09:26  
Blogger Johnny said...

Ledesen Nicke, men jag sjunger gärna idag ramsan som hördes under hela matchen.

Åh Hammarby, Åh Hammarby...

10 september, 2006 21:00  
Blogger Nicke Grozdanovski said...

Jag får väl gratulera till segern i går fast minst oavgjort skulle de ju ha slutat. så för min del slutade matchen 2-2 :-) tacka domaren för de tre poängen. Fast nu återgår vi tillsammans igen till det röda lag som ska vinna på söndag. :-) Skönt att man har val att tänka på annars hade man brutit ihop. :-)

11 september, 2006 09:19  

Skicka en kommentar

<< Home