06 september, 2006

Ohly i Kalmar

En febril jakt startade igår vid lunchtid på länssjukhuset. Försvunnen var Vänsterpartiets partiledare Lars Ohly. Vi hade precis avslutat presskonferensen och skulle äta lunch med ett par inbjudna gäster.

Undertecknad, partiets sekreterare i Kalmar Birgitta Axelsson och valombudsmannen Tomas Jonsson letade förtvivlat runt på sjukhuset, men Ohly var borta. Sent omsider kunde vi finna honom på sjukhusparkeringen letandes efter sin bil (hyrbil). Den skulle nämligen stå vid Birgittas knallgula bil men den hade Birgitta flyttat och Lars gick i cirklar….

Nåja, att finna bilar är inte Lars huvuduppgift. Han är betydligt bättre på att föra ut vår politik. Lars var avslappnad under besöket i Kalmar och gjorde mycket bra ifrån sig på såväl presskonferens som skolpresentation. Därtill fick han i kön på Länssjukhusets matsal svara på medköandes frågor om politik.

Extra roligt var det att få visa upp Länssjukhusets framgångsrika Akutklinik för Lars. Han fick också en genomgång av klinikens rutiner för att upptäcka misshandlade kvinnor.

Under lunchen fick klinikens chef, Peter Åkesson, möjlighet att strö salt i Djugårdarens sår. Peter är en stenhård Kalmar FF:are och omnämnde senaste matchen på Stadion ett antal gånger,,, ,, ,, det gjorde jag också.

6 Comments:

Blogger tomasrj said...

Lasse hade svårt att se åt höger på parkeringen...

06 september, 2006 17:19  
Anonymous Anonym said...

Vad skönt att vänsterpartiklarna i Kalmar län inte bekymrar sig över centrala partiskandaler och annat trams, utan riktar fokus och energi åt det som är viktigt i valrörelsen: bortsprungna hyrbilar på länssjukhusets parkeringsplats...

06 september, 2006 17:31  
Blogger Johnny said...

Tja folkpartistiskaskandaler får man följa på länets lokala bloggar.

Själva ägnar vi oss åt vänsterpolitik och gärna med glimten i ögat. Därför den ngt mer humoristiska historien om Ohly på Bloggen. Innehållet i gårdagens presskonferens som var betydydligt allvarligare finns att läsa i såväl Östran som Barran.

Vilka som är partiklar avgörs efter valet. Min förhoppning är att det är några andra än vi, men säker ska man aldrig vara, det om något har Folkparti moralen (en moral utåt, en inåt) lärt oss.

06 september, 2006 18:05  
Anonymous Anonym said...

Hmm... hur många röda volvobilar fanns det på parkeringen? Förövrigt kan jag meddela att jag delat hotell i natt med Lagerbäck å grabbarna. Mvh/b-g

07 september, 2006 09:02  
Blogger Johnny said...

Smet du ut oxå?

07 september, 2006 15:28  
Anonymous Anonym said...

Nix, Ida var med...

08 september, 2006 08:04  

Skicka en kommentar

<< Home