28 december, 2006

Mer personlig, eller?

Orsaken till bloggens död är att jag har fått svårare att hitta lämpliga ämnen.

Definitivt skriva mindre om politik, det är mer komplicerat att skriva om landstinget då vi hamnat i majoritet och jag blivit landstingsstyrelsens vice ordförande. Ökat ansvar gör att man kan berätta mindre, men ett antal journalister vill givetvis motsaten. Alltså jag vet mer intressant men kan inte skriva om det. Däremot skvallrar jag gärna om ankdammen i Kalmar kommun.

Fotbollen likaså, det är inte möjligt för mig att spekulera vilka värvningar som är på gång. Jag vet vilka som är på gång. Kan dock säga att under Bogefors tid som sportchef visste man inte alltid det. Satt sommaren 2004 på en balkong i Dubrovnik och min far smsade att Diogo hade gjort mål på Elfsborg. Jag smsade elakt tillbaks och påpekade att han hette Dede.

När det gäller arenan är det oerhört svårt att berätta något. Dels därför alla förhandlingar bör ske i det tysta, men också därför att det givetvis inte ska presenteras på min personliga blogg utan genom Kalmar FF:s officiella kommunikationsprogram. Vill dock påpeka att de som tycker att arenafrågan har gått i långbänk bör notera att Kalmar FF bildade sitt arena bolag den 16 december förra året… Och bara för tydlighetens skull, det finns inget som talar för att det inte skulle bli någon arena 2008, frågan är bara vilken månad den står klar?

Ett sätt att ha något att skriva om på bloggen är att bli mer personlig, men så personlig som min favorit fotbollsfrun är blir jag aldrig. Men visst kunde jag kommentera mitt jojo bantande, döttrarnas betyg, sambons vånda över att bli färdig specialistläkare, min kärlek till stora hotellrum, alkoholhaltiga drycker jag gillar och människor jag slagit i tennis om jag trodde att det fanns ett intresse för det.

Men visst jag ska försöka vara personlig.

Klockan 10.00 blev jag 18 000 kr fattigare, köpte flygbiljetter/hotellnätter till Bangkok.

Klockan 11.50 blev jag 222 kr fattigare, åt lunch på Rice and Wine med mina döttrar. Blev dock bjuden på kaffet.

Klockan 12.15 flydde till jobbet då döttrarna skulle använda sina julklappspengar till shopping.

Klockan 13.12 skriver jag detta.

Nej, det funkar nog inte med det personliga, för mycket klockslag. Får jobba med det.

Några andra intressanta bloggar att läsa för den som är intresserad.

Blogg 1

Blogg 2

Jo förresten, bloggen är död, tro inte annat….

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

En dagslända som gjort sin sista lov och nu lägger sig ner för att dö, som kommer att efterföljas av fler när skrivtorkan och självcensuren slår till...

29 december, 2006 09:27  
Blogger Johnny said...

Tjusigt, måste vara stulet!

29 december, 2006 10:11  
Anonymous Anonym said...

He who holds the ladder is as bad as the thief...

13 januari, 2007 11:10  

Skicka en kommentar

<< Home