10 oktober, 2006

Tystnad avslutad

Jaha, så vet man vad man gör de fyra kommande åren. Igår kväll beslutade Vänsterpartiets distriktsstyrelse att nominera undertecknad till Landstingsråd.

Det var en enig distriktsstyrelse som fattade beslutet. Det känns bra.

I uppdraget ligger att ha ansvaret för personal/förhandling, jämställdhet, tandvård, forskning, utveckling och folkhögskolor. Därtill blir jag vice ordförande i landstingsstyrelsen.

Aktiviteten här på bloggen kommer nu att öka. Givetvis blir det mycket landsting, men också mycket fotboll. Detta är en ödesvecka när det gäller den nya arenan.

7 Comments:

Anonymous Anonym said...

Grattis Johnny, jag vet att du kommer att ta väl hand om oss medborgare i kalmar län

10 oktober, 2006 08:52  
Blogger Nicke Grozdanovski said...

Grattis Johnny :-) tycker du är rätt man på rätt post

10 oktober, 2006 12:25  
Anonymous Anonym said...

grattis! Angående arenan.. Hur ligger det till nu? Kan det gå så illa att det inte blir någon alls? Eller föskjuts premiären "bara"?

10 oktober, 2006 12:44  
Blogger Johnny said...

Tack.

Gällande arenan tas förhoppningsvis avgörande beslut denna vecka. Annars lär den försenas

10 oktober, 2006 12:45  
Blogger tomasrj said...

Ibland blir man nästan förvånad när vi lyckas fatta beslut utan någon längre diskussion och där alla är eniga, när vi i nästa stund kan hålla på en timme och diskutera huruvida vi ska betala tredjeersättare och huruvida det kommer att vara en ringa kostnad och huruvida vi har råd med det när vi får skramla för att betala dagens räkningar och sist men inte minst huruvida ds överhuvudtaget har delegation att fatta beslut om detta. (Fast apropå det sista kan man ju fundera över om vi inte ska kunna styra över våra kostnader när vi ändå måste ta ansvar för dem?)

Du kan sitta lugnt nu i alla fall ... eller det ska du naturligtvis inte... Du får göra skäl för förtroendet vi gett dig!
;-)

10 oktober, 2006 12:54  
Anonymous Anonym said...

GRATTIS Johnny!

//B-G

10 oktober, 2006 13:47  
Anonymous Anonym said...

har det hänt något positivt i arenafrågan?

11 oktober, 2006 19:27  

Skicka en kommentar

<< Home