13 april, 2006

Asmundsson, bloggar, HIF

Utan att blanda sig i sakfrågan kan man väl säga att Rolf Asmundsson hos bloggare i Kalmar län inte är helt populär. Han skrev en ledare om två bloggar som han tyckte var alltför privata. Surfar man runt enligt ett vänster/liberaltspår (detta är helt obegripligt för er som tittar på den här bloggen och inte är intresserade av den lokala politiska ankdammen) upptäcker man en viss förbittring på redaktören ute på Amerikavägen.

Men bara för att liva upp saken kan jag väl avslöja något personligt om Rolf Asmundsson, som tydligt visar att mannen saknar ett kompetensområde. Karln håller nämligen på Helsingborgs IF. Så när det kommer till fotboll är han helt obegriplig, nästan lika omdömeslös som en viss kollega på Barometern.

5 Comments:

Blogger tomasrj said...

Helsingborg...! Det är ju snudd på att han borde spärras in ;-)

13 april, 2006 13:40  
Blogger Nicke Grozdanovski said...

Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

14 april, 2006 13:45  
Blogger Nicke Grozdanovski said...

skrev om Asmundsson på min blogg med förut under veckan. Jag tycker de va övertramp av honom och han borde skriva om annat tycker jag. Det finns massa andra ämnnen att beröra än hur folk skriver på sina bloggar

14 april, 2006 13:47  
Anonymous Anonym said...

Johnny!

Ett stort TACK, för din medverkan i torsdags. Känns stort att "Kvarnholmsborna", du och Anna alltså, tar er tid att åka ut till oss i förorten... vad tyckte ni om Ängö? Må så bra, Mvh/ KFF:s herrklubb ( gn. Presidenten)

15 april, 2006 17:02  
Blogger Johnny said...

Ängö är ju outforskat område, en bit från centrum med tanke på de skumrask affärer som försigick där nattetid!!! Tack för en trevlig kväll, Anna hälsar!

18 april, 2006 14:12  

Skicka en kommentar

<< Home